Nieuw! Sunday Sessions In Podium Victorie Alkmaar

Mede naar aanleiding van de concerten in de Vest ben ik een nieuwe samenwerking aangegaan met poppodium Victorie in Alkmaar. Dit keer met een meer op funk en soul gerichte variant.
Vanaf december zal een vaste huisband bestaande uit Aron Raams (Gare du Nord), Ferry Lagendijk (Gare du Nord), Sven Happel (Wouter Hamel) en Marc Schenk (Gare du Nord) in de donkere tijden van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste soul, funk en jazz ten gehore brengen, met iedere editie een bijzondere gast.

Waan je in een sfeervolle club, waar je onder het genot van een drankje en de heerlijkste fingerfood kunt genieten van topmuzikanten. De eerste editie zal plaatsvinden op zondag 9 december, met special guest zangeres Krystl.

Kortom; alle ingrediënten voor wederom mooie concerten en goede live muziek die je zeker niet mag missen. Ik kijk ernaar uit en hoop u daar te zien!

Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. De zangeres heeft inmiddels twee solo-albums uitgebracht met daarop o.a. de succesvolle radiosingles Golden Days (bekend van de Martini tv commercial), Bottles, Fool For You en Circles. Dit resulteerde in een 3FM Award, een Edison en een Buma Award. De zangeres deed verschillende clubtours, speelde op festivals als North Sea Jazz en Concert at SEA en zong duetten met Marco Borsato en BLØF. In 2014 stond Krystl in de finale van het tv-programma Expeditie Robinson en ze tourde in 2015/2016 met haar eerste theatertour Krystl in het Klein.
In maart 2017 kwam haar nieuwe single Losing My Head uit. De song werd op de dag van uitkomen door NPO Radio 2 uitgeroepen tot Top Song. Vorig jaar startte Krystl ook een nieuwe formatie; The BlueBirds. Samen met zangeressen Elske DeWall en Rachèl Louise brengt ze een ode aan de country en americana muziek. In september kwam hun album Sisters uit en op dit moment zijn The BlueBirds bezig met een theatertour.

PODIUM VICTORIE
Kleine Zaal
Pettemerstraat 5,
1823 CW Alkmaar
zaal open:15:00
aanvang: 15:45

Klik hier om kaarten te bestellen

Share:
2020 copyright © marcschenk