Album presentatie Monique Klemann

Donderdag 05-03-20 speel ik in de band van Monique Klemann tijdens de presentatie van haar nieuwe solo album “Lovers in Motion”  Locatie: De Duif in Amsterdam. Aanvang 20:30

Op 6 maart 2020 brengt Monique Klemann haar derde soloalbum uit, getiteld Lovers In Motion. Het is een album waarop de liefde in alle toonaarden bezongen wordt. Muzikaal gezien is Lovers In Motion een mix van pop en soul, beïnvloed door jazz. De eerste single van het album I’m Not In Love (2019) – een cover van een van de grootste hits van 10CC – behaalde meer dan 1 miljoen streams op Spotify. De nieuwe single Running Up A River verscheen op vrijdag 31 januari 2020. Klemann presenteert het nieuwe album samen met haar live band in De Duif in Amsterdam op donderdag 5 maart.

Het album is geproduceerd door J.B. Meijers (o.a. De Dijk, The Common Linnets). Monique is verguld met het resultaat. “Het is J.B. gelukt om mijn stem licht, helder, lyrisch, funky en soms zelf dreigend te laten klinken in waanzinnig mooie producties die geen enkel moment vervelen.”

2023 copyright © marcschenk