Lazarus

Na New York en Londen nu eindelijk in Amsterdam!

David Bowie’s bejubelde meesterwerk

Lazarus, het bejubelde meesterwerk van David Bowie, kun je nu eindelijk beleven in Amsterdam! Na de première in DeLaMar Theater was het direct duidelijk: dit is dé theatergebeurtenis van het jaar, anders dan alles wat je ooit zag. Aangrijpend, rauw en vol visuele vondsten. De Volkskrant kopte: “Beter dan het origineel uit New York”. Tot eind maart alleen te zien in DeLaMar Theater Amsterdam.

Geregisseerd door Ivo van Hove

Bowie creëerde zijn laatste meesterstuk samen met de internationaal gevierde en bekroonde theatermaker Ivo van Hove. Van Hove, directeur en regisseur bij Internationaal Theater Amsterdam, maakte over de hele wereld prijswinnende voorstellingen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston. Lazarus is jouw kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Alter ego

In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst met Bowie-hits als ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘This is not America’. Dragan Bakema vertolkt de rol van Thomas Newton en Noortje Herlaar speelt zijn assistent Elly. De briljante cast bestaat verder uit o.a. Pieter Embrechts, Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs.

Ferry Lagendijk (MD/Key1) Marc Schenk (drs) Mark Haanstra (bas) Bastiaan Mulder (git1) Ward Veenstra (git2) Rolf vd Sande (key2) Wouter Schueller (sax) Ben Schultz (trb)

Concert Data

No events for now, please check again later.
2023 copyright © marcschenk