S!R | Soul Recruits

S!R werd in 2015 gevormd rondom zanger Dennis Kroon. Dennis had net meegedaan aan The Voice Of Holland en werd al snel de publiekslieveling. Niet alleen vanwege zijn prachtige stem, maar ook vanwege zijn verhaal als oorlogsveteraan. 
De band speelt de daaropvolgende jaren met Dennis diverse tributes van o.a. de Noorse singer/songwriter Jarle Bernhoft, Gregory Porter en John Mayer.
Voor deze tributes werd de naam S!R bedacht (die staat voor Soul Recruits en verwijst zowel in de afgekorte als volledige variant uiteraard naar Dennis’ achtergrond bij Defensie). 

De bijzondere chemie, energie en diversiteit van de band blijft niet onopgemerkt en al snel volgt een samenwerking als “session band” met andere artiesten.
In 2018 wordt S!R de vaste begeleidingsband van de Victorie Sunday Sessions in Alkmaar. De band werkt vervolgens intensief samen met artiesten zoals Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Do, BoSaris, Leona Phillippo, Dennis van Aarssen, Jennie Lena en Shirma Rouse.
In 2019 vormt de band de basis in de Thank God It’s Donna tour met Caroline Dijkhuizen waarin de muziek van Donna Summer centraal staat.
In 2021 wordt Aron’s 2e solo album Lost in Bright Blindness opgenomen met Dennis Kroon en Dewi Pechler als vocalisten.
In het najaar van 2022 staat de band met Dewi in het voorprogramma van de Amerikaanse zangeres Lizz Wright.

Aron Raams (git) Ferry Lagendijk (keys) Sven Happel (bass) Marc Schenk (drs)

Concert Data

No events for now, please check again later.
2023 copyright © marcschenk